Maaike's verhalen

Extra informatie

Geplaatst op 9-11-2013 22:21:32

Onderwerp

Nieuwste berichten

  • #Comment.NoComments

#Comment.Button.SignInToComment

Hoi!

Ik ben Maaike, de schrijfster achter deze website. Naast m’n passie voor lezen en schrijven – die hier voornamelijk aan bod komen – vind ik het ook leuk om op andere manieren creatief bezig te zijn. Zoals bijvoorbeeld met mijn huidige breiprojectje. Er waren nog zoveel bolletjes wol over, die ik vroeger voor m’n poppenhuis gebruikte, dat ik daar iets zinnigs mee wilde doen. Resultaat op 22 jarige leeftijd leren breien en zelf hippe kussens ontwerpen! Verder probeer ik mijn tekenskills te verbeteren en stuur ik rond kerst altijd zelfgemaakte kaarten – als ik het over m’n hart kan verkrijgen ze daadwerkelijk te versturen…

Wat ik ook erg interessant vind zijn buitenlandse talen. Tijdens mijn MBO opleiding heb ik zowel Frans als Duits in mijn pakket gehad, maar na dik anderhalf jaar verwaarlozing is er niet veel meer van de woordenschat meer over. Daarom ben ik sinds dit jaar begonnen om boeken in die talen te gaan lezen. Dat is nog een beste uitdaging, maar erg leuk! Plus het staat best cool om Duits en Engels in de boekenkast te hebben staan. :-)

En naast talen, schrijven, creativiteit én oneindig veel games spelen, blijft er ook nog wat tijd over om mezelf te laten groeien. Ik heb er dit jaar voor gekozen om alle uitdagingen die ik tegenkom aan te gaan. Zo heb ik begin dit jaar al vaak op school mogen helpen met Open dagen en ben ik naar de brainstormsessie van Unieboek geweest.

Anyway, ik houd je op de hoogte via mijn blog. ;-)

Achtergrond: Zwitserland, Nendaz, in de buurt van Lac de Cleuson (2010)